Staat van de Creatieve Economie

De creatieve industrie en de Federatie Creatieve Industrie vieren respectievelijk hun 20- en 15-jarig bestaan, wat een moment van reflectie inluidt. Tijdens een evenement zal Caroline Norbury OBE, CEO van Creative UK, de eerste 'Staat van de Creatieve Economie' toespraak houden om de positie van Nederland als creatieve economie te beoordelen.

Dit jaar bestaat de creatieve industrie, aanvankelijk als ‘Sleutelgebied’ en sinds 2011 als ‘Topsector’ 20 jaar en de Federatie Creatieve Industrie 15 jaar. Voldoende aanleiding voor een moment van bezinning. Om te reflecteren, wat heeft het ons gebracht en ook niet gebracht, waar staan we en waar koersen we op af.

Dat doen we voorafgaande en tijdens een event waarin we de balans opmaken en op laten maken via de ‘de Staat van de Creatieve Economie’ dit jaar voor het eerst uitgesproken door Caroline Norbury OBE, CEO van Creative UK. Zij houdt ons een spiegel voor en deelt haar ervaringen en inzichten.

De Staat van onze Creatieve Economie

De eerste in een jaarlijkse reeks van lezingen waar de balans wordt opgemaakt van de positie van ons land als creatieve economie. Dit jaar voor het eerst uitgesproken door Caroline Norbury OBE, zij is CEO van Creative UK en zij zal ons vanaf de overkant van het Kanaal een spiegel voorhouden. Gevolgd door een gesprek met de politiek

https://staat.dutchcreativeindustries.nl

Loading more content...