German Creative Economy Summit

De Federatie Creatieve Industrie levert door middel van presentie over het Nederlandse creatieve ecosysteem een bijdrage aan de eerste Creative Economy Summit in Hamburg.

De creatieve industrie is de economische motor die Duitsland wereldwijd concurrerend zullen houden. Daarom brengt Hamburg Kreativ alle elf deelmarkten van de creatieve industrie (muziek, film, boeken, pers, architectuur, omroep, podiumkunsten, design, software en games, kunst en reclame) samen en hun krachten bundelen. Met de German Creative Economy Summit (6-7 maart 2024) legt ze verbindingen tussen verschillende sectoren, zoeken we naar overlappingen en initiëren we levendige synergie. Hamburg Kreativ wil een netwerk creëren waarin creatieven uit een breed scala aan sectoren meer zichtbaarheid krijgen, nieuwe krachten ontwikkelen, elkaar ondersteunen en niet alleen gepassioneerd zijn over hun eigen ideeën - maar ook de visies van anderen aanwakkeren.

https://german-creative-economy-summit.de/

Loading more content...