Nieuwe onderscheiding creatieve industrie: Schakel

Voor het eerst is er een onderscheiding voor personen of organisaties die zicht verdienstelijk hebben gemaakt voor de postionering van de creatieve industrie.

De Schakel symboliseert de letter ‘C’ en kan vanaf vandaag door de Federatie Creatieve Industrie worden toegekend aan een personen of organisaties die op onderscheidende wijze hebben bijgedragen aan de totstandkoming van een een vindbare, aanspreekbare, gezonde en zelfbewuste creatieve industrie. In de metaverse vormen de Schakels tezamen het verhaal van de unieke bijdrage van de creatieve industrie aan een nieuwe economie waarin originaliteit en creativiteit bepalend zijn. De eerste Schakel wordt op 24 januari voor het eerst uitgereikt in Beeld & Geluid in Den Haag.

De Schakel is een initiatief van de Federatie Creatieve Industrie, het ontwerp is van Frank Tjepkema.

Loading more content...