Brief aan de informateur

Op 21 april 2021 hebben Kunsten ’92 en de Federatie Creatieve Industrie een brief aan de informateur verzonden met daarin vijf hoofdlijnen. 

Ook leveren we voor het nieuwe kabinet de financiële invulling aan van de New Creative Deal, die wij op 2 maart jl. presenteerden.

Ons land en daarmee het toekomstige kabinet staat voor ongekende uitdagingen. Grote maatschappelijke vraagstukken, mede versterkt door en als gevolg van de pandemie, zijn de afgelopen jaren urgenter geworden. Alleen door een gezamenlijke inspanning van overheden, bedrijfsleven, maatschappelijk middenveld en burger kunnen deze uitdagingen adequaat worden aangepakt. Ook de Raad voor Cultuur stelt in zijn brief aan de formateur dat onze sector noodzakelijk is voor snel en duurzaam herstel en een veerkrachtige toekomst van ons land.

De culturele en creatieve sector heeft op 2 maart jl. een visie en een plan voor het nieuwe kabinet gepresenteerd, waarin herstel en vernieuwing samenkomen: in deze New Creative Deal hebben we langs vijf hoofdlijnen 31 acties geformuleerd waarmee we de toekomst van ons land vormgeven.

 

Lader
Bezig met laden...

EAD logo
Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw

|

Open Openen in nieuwe tab

Lader
Bezig met laden...

EAD logo
Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw

|

Open Openen in nieuwe tab

Loading more content...