Mir Wermuth privaat secretaris Topteam Creatieve Industrie

Mir Wermuth is per 1 mei door de Federatie aangesteld als privaat secretaris van het Topteam en volgt Jasper Kraaijeveld op die tot eind 2018 die functie vervulde.

Mir Wermuth werkt als freelance programmamanager voor verschillende organisaties in de creatieve industrie. Zo is ze reeds jarenlang betrokken bij iMMovator - nu Media Perspectives -, als programmamanager op het gebied van talentontwikkeling en internationalisering. Ook heeft ze tot voor kort gewerkt als zakelijk leider van designlab Next Nature Network en als bestuurslid bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Mir is gepromoveerd op een onderzoek naar de hiphop-subcultuur, en heeft een brede ervaring op het gebied van marktonderzoek, communicatieonderwijs en mediaconsultancy. Zij kent de creatieve industrie vooral vanuit het vaak ontbrekende mediaperspectief en is ook daarom een waardevolle aanwinst voor Topteam en Federatie.

Behalve het bijstaan van het Topteam zal Mir zich ook bezig houden met het organiseren van de tweejaarlijkse bijeenkomsten van het Creative Council.

Loading more content...