CLICKNL programmaraad geinstalleerd

Deze raad, bestaande uit 20 onderzoekers en ondernemers uit de creatieve industrie, begeleidt het doorontwikkelen van de Kennis- en Innovatieagenda waarmee de sector sterker wordt. “Deze strik op de verbinding van de wetenschap en de creatieve industrie is een erg belangrijk moment."

De Kennis- en Innovatieagenda (KIA) geeft richting aan de kennisontwikkeling voor de creatieve industrie. Het is een levend document, wat de komende tijd zal worden doorontwikkeld. Om de doorontwikkeling én uitvoering in goede banen te leiden, heeft CLICKNL een programmaraad in het leven geroepen. De inhoudelijke adviezen van deze Programmaraad dragen bij aan het versterken van het innovatief vermogen van de creatieve industrie, waardoor de sector wordt versterkt.

De Programmaraad bestaat uit de volgende leden: Berry Eggen (TU Eindhoven), Conny Bakker (TU Delft), Emely de Vet (Wageningen University & Research), Erik Roscam Abbing (Livework studio), Geke van Dijk (STBY), Jeroen van den Eijnde (ArtEZ), Jeroen Jansz (Erasmus Universiteit), Jeroen Raijmakers (Philips), Joost Galjart (Talpa Network), José van Dijck (KNAW), Kristina Lauche (Radboud Universiteit) Linda Steg (Rijksuniversiteit Groningen), Machteld Kors (UNStudio), Marcel Schouwenaar (The Incredible Machine), Neele Kistemaker (Muzus), Paul Rutten (Hogeschool Rotterdam), Pauline van Dongen (Pauline van Dongen), Pieter Desmet (TU Delft), Reint Jan Renes (Hogeschool Utrecht), Siem Haffmans (Partners for Innovation) en Wijnand IJsselsteijn (TU Eindhoven).

 

Loading more content...