Nederlandse kandidaat Creative Business Cup bekend

Suzanne Eikmans'  Festival Wallet, een betaalapp voor evenementen, is gekozen als Nederlandse inzending voor de Creative Business Cup 2017. 

De Creative Business Cup heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende prijs voor ’s werelds beste creatieve startup. De finalisten van de nationale competities die door de nationale partners worden georganiseerd maken kans op de prijs die op 15 en 16 november van dit jaar in Kopenhagen wordt uitgereikt.

Suzanne Eikmans heeft haar eigen startup Festival Wallet opgestart tijdens haar MIC studie in Mediaondernemerschap. Ze heeft dit mediaconcept doorontwikkeld, de app wordt nu gebouwd en in het voorjaar van 2018 gelanceerd. Zij vertelt, als net afgestudeerd MIC’er, over haar ervaringen en geeft haar tips en do’s en don’ts rond nieuwe digitale mediaconcepten en mediaondernemerschap. Verder vertelt ze over de ervaringen naar de finaleplaats in november 2017 van de Viva400 Visionista Awards voor jonge ambitieuze ondernemers in Nederland.

Het programma is opgezet ter ondersteuning van creatieve start-ups en beleeft een jaarlijks hoogtepunt tijdens de uitreiking in Kopenhagen. De Creative Business Cup kent voorrondes in 25 landen waaronder Australië, Brazilië, Kenia en Maleisië. De initiatiefnemers van de Nederlandse Creative Business Cup zijn de Federatie Dutch Creative Industries en Cultuur+Ondernemen ism de Hogeschool van Amsterdam.

Meer informatie: http://www.creativebusinesscup.com/

Loading more content...