Samen voor ons eigen

‘Samen voor ons eigen’, zongen Van Kooten en Bie ooit. Een ogenschijnlijke tegenstelling, die misschien wel helemaal geen tegenstelling is. Juist door gezamenlijk op te trekken, de krachten te bundelen én dit goed coördineren, worden we individueel allemaal beter. Laten we dit als creatieve industrie omarmen.

Zo begint een opiniestuk dat is gebaseerd op de bijeenkomst van de Dutch Creative Council van 18 mei 2017 in de ADAM toren te Amsterdam over ‘The Power of Creative Ownership, Creating Impact, Capturing Value’. De dag stond in het teken van het vergroten van de positieve impact van de creatieve industrie, waaronder mode, architectuur, (digital) design, muziek, gaming, film en meer. Kortom: Hoe vergroot je de economische en maatschappelijke waarde van creativiteit? En hoe zorg je ervoor dat die waarde óók ten goede komt aan de creatieve sector zelf?

Zie verder: http://www.creative-council.nl/samen-voor-ons-eigen

 

Loading more content...