Business & Design Match 2016

De eerste Business & Design Match 2016 biedt Nederlandse designprofessionals op maandag 24 oktober 2016 tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven een unieke mogelijkheid om in contact te komen met opdrachtgevers en potentiële samenwerkingspartners uit heel Europa.

 

Waarom deelnemen?

• Face-to-face contact met potentiele opdrachtgevers uit heel Europa
• Kennismaken met nieuwe technieken en commerciële/ technologische/ onderzoekpartners
• Presenteren van je ontwerpen of projecten
• Delen van know-how
• Kennismaken collega’s uit andere disciplines en of landen
• Initiëren van grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden

 

Hoe werkt het?

Schrijf je in, zoek in de on-line profielen en geef aan waar je interesse naar uitgaat. Een week voor het event ontvang je een afspraken-schema, op 24 oktober wordt je ontvangen en volgens een strak schema gematcht met je gesprekspartners. Je hebt steeds 20 minuten de tijd per gesprek, resultaten worden gemonitord en teruggekoppeld.

European Enterprise Network (RVO/KvK) organiseert in samenwerking met Creative Holland voor de eerste maal dit Europese matchmaking event. Aanmelden kan tot 20 oktober, ga naar www.b2match.eu/dutchdesignweek2016 en schrijf je in en laat weten waar je naar op zoek bent!

Loading more content...