Medica 2015: CreativeHolland goes Medica!

De Federatie Dutch Creative Industries verzorgt de collectieve bijdrage van de Nederlandse creatieve industrie op de Medica in Düsseldorf van maandag 16 tot en met donderdag 19 november van dit jaar. Met meer dan 132.000 bezoekers en ruim 4.600 exposanten is de Medica dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. En dus een uniek platform voor creatieve bedrijven en creatieve start-ups die het domein 'health' tot onderdeel van hun strategie (willen) maken.

De Medica is in de eerste plaats een kennismakings- en uitwisselingsplatform dat op korte of lange termijn tot business kan leiden. Het bijzondere concept van de stand biedt daartoe alle gelegenheid. Tijdens de beurs zal een nieuwe editie worden overhandigd uit de serie 'Crossover Works'. De presentatie van de creatieve industrie vindt plaats in nauwe samenwerking met Health Holland, de topsector Life Sciences en Health, die met een ledenpresentatie in dezelfde hal aanwezig is.

Voor uitgebreide informatie en aanmelding: http://medica.dutchcreativeindustries.nl/

NB: Leden bij de Federatie Dutch Creative Industries aangesloten beroeps- en of brancheorganisaties genieten een speciale korting, er is beperkt plaats, dus wees er snel bij!

Loading more content...