Oproep: Collectieve presentatie Creatieve Industrie op de Medica 2015

Deelnemen aan de grootste medische vakbeurs ter wereld? De Federatie Dutch Creative Industries verzorgt presentatie van de Nederlandse creatieve industrie op de Medica in Düsseldorf van 16-19 november van dit jaar. Deelname staat open voor creatieve bedrijven en start-ups.

Met meer dan 128.000 bezoekers en ruim 4.800 exposanten is de MEDICA 2015 dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. De combinatie van de nieuwste medische producttentoonstellingen en de vele netwerkmogelijkheden voor bezoekers vanuit meer dan 120 landen maakt van de MEDICA hét trefpunt voor beslissers zoal specialisten, opdrachtgevers, investeerders en andere professionals werkzaam in de medische sector.

Daarom is de Medica aangewezen als 'strategische beurs' voor zowel de topsectoren Life Sciences & Health én Creative Industrie!

 

Holland Paviljoen

De Federatie Dutch Creatieve Industries organiseert in samenwerking met FME het 'Holland Paviljoen' van minimaal 222m2. Wilt u zeker zijn van een plaats? Zorg dan dat u er snel bij bent want ‘first come first served’: http://goo.gl/forms/8DAwhjJfK0

Uw voordelen

  • Holland Lounge inclusief faciliteiten en netwerkevenementen
  • Extra promotionele activiteiten
  • Professionele en ervaring ondersteuning tijdens de voorbereiding en de beurs zelf

Kosten

  • De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen bedragen € 795,- per m2., het minimaal af te nemen vierkante meters is 6 m2.
  • Deze kosten zijn inclusief standbouw en –ontwerp, gemeenschappelijke ruimtes, hostess en catering, promotionele activiteiten, energie, verzekeringen enz. enz.
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfskosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.

 

Programma (onder voorbehoud)

Op de tweede dag zal Crossover Works #4 aan Minister Bussemaker worden overhandigd, deze editie is geheel gewijd aan 'health' en verschijnt in drie talen.

Aanmelden

Interesse? Vul dan zo spoedig mogelijk maar vóór 17 juli 2015 dit formulier in: http://goo.gl/forms/8DAwhjJfK0

 

Let op!

  • Kosteloze annulering is na 17 juli 2015 niet meer mogelijk. Op 17 juli zal een factuur voor 50% van de totale kosten naar u toegezonden worden en na afloop van de beurs ontvangt u de factuur van de overige 50% en eventueel extra bestelde diensten. Voor onze algemene voorwaarden voor deelname verwijs ik u graag naar de bijlage.
  • Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden met uw wensen, wij kunnen geen garanties afgeven voor vloer- of wand afmetingen.

Deelnemersbijeenkomst

Begin september tijdens de deelnemersbijeenkomst bij FME in Zoetermeer het standontwerp worden gepresenteerd en krijgt u uitgebreide informatie over uw deelname aan het Holland Paviljoen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan direct contact op met Greetje van Beers. +31617236350, greetje@designlink.nl of maak gebruik van onderstaand formulier:

 

Loading more content...