Show me the money; Toegang tot financiering voor de creatieve industrie. Update

Dit boekje geeft voor het eerst inzicht in een heel spectrum aan financieringsmogelijkheden voor de creatieve industrie. Bestaande instrumenten, met hun mogelijkheden en onmogelijkheden voor creatieve bedrijven zij overzichtelijk gerangschikt. Niet uitputtend maar wel uitgebreid.

Update: Deze publicatie is inmiddels uitgebreid met een stroomschema en vanaf september (2015) ook in print verkrijgbaar.

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord