Culture Agora

Agora is een participatief instrument met wiki-structuur dat een ruime waaier aan culturele inhoud die momenteel verstrooid ligt over het net wil vereenvoudigen, beoordelen en naar voren brengen op één enkel digitaal platform. Daarbij wordt promotoren een maximale verspreidingscapaciteit aangeboden en vereenvoudigen gemakkelijke filtermechanismes de zoektocht van geïnteresseerde gebruikers.

Agora is een vrij toegankelijk en gratis platform met een dubbel doel:

  • het verhogen van de zichtbaarheid van professionele inhoud met betrekking tot cultuur, en meer algemeen met betrekking tot de culturele en creatieve industrie: opleiding, financiering, werkgelegenheidskansen, alsook de zoektocht naar partnerschappen en crowdfunding.
  • het bijdragen tot de maximale verspreiding van audiovisuele inhoud (streaming en video) die reeds op andere websites te vinden is en die van belang kan zijn voor werknemers uit de culturele industrie en voor een breder publiek met interesse voor kunst en cultuur. Bijzondere aandacht gaat uit naar het streamen van evenementen en rechtstreekse ontmoetingen.
Loading more content...