VROAAM!, de landelijke carrièredag voor creatieven

Ben jij een einzelgänger of werk je liever in een wolfpack? Ga jij voor de brains of vertrouw je op je gut-feeling? Ben jij erg "picky" of is het meer "anything goes"? Hoe gedraag jij je als creatieve professional? Wat kun je betekenen, en voor wie? En welke rol speel je, of kies je, in verschillende situaties?

Deze vragen staan centraal tijdens de zevende editie van VROAAM!, de jaarlijkse landelijke carrièredag voor creatieven. Laat je inspireren door de vele sprekers van het podiumprogramma, bespreek je portfolio met ervaren vakgenoten, win persoonlijk advies in bij diverse coaches en adviseurs, doe mee aan workshops of laat je informeren op verschillende terreinen op de infomarkt. Kortom, genoeg om jouw rol en identiteit als creatieve professional te ontdekken. Kom naar VROAAM! 2015 en "take your position!"

De organisatie van VROAAM! 2015 is in handen van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO). Het complete programma vind je op www.vroaam.nl.

Loading more content...