PIBN gaat verder als DDA

Tijdens de buitengewoon goed bezochte en inspirerende Dutch Digital Day afgelopen vrijdag 27 juni in Amsterdam presenteerde PIBN-voorzitter Paul Manuel vol trots de nieuwe naam van de organisatie. Per dezelfde datum gaat Federatiepartner PIBN verder onder naam Dutch Digital Agencies (DDA).

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze de Nederlandse digitale industrie.Dutch Digital Agencies is opgericht in 2002 onder de naam PIBN (Platform Internet Bureaus Nederland). Doel was om de wildgroei in de zich razendsnel ontwikkelende internetindustrie tegen te gaan door de introductie van een reeks afspraken over interactieve dienstverlening. Denk aan kwaliteitseisen, branche-uniformiteit, een gedragscode en het faciliteren van onderlinge kennisuitwisseling. Dutch Digital Agencies is sindsdien uitgegroeid tot dé branchevereniging en het kennisplatform van de digitale industrie.

De missie van Dutch Digital Agencies is sinds de oprichting in 2002 niet veel veranderd. De digitale industrie ontwikkelt zich steeds verder en de dienstverlening heeft een hoge mate van professionaliteit bereikt. Toch is het belangrijk om de kwaliteitseisen te bewaken en te zorgen voor branche-uniformiteit. Niet alleen voor de bureaus, maar ook voor bijvoorbeeld opdrachtgevers, richting arbeidsmarkt en opleidingeninstanties.
Dutch Digital Agencies vertegenwoordigt de meest toonaangevende digitale bureaus in Nederland. Het platform heeft tot doel de belangen van haar leden te behartigen, de kennisuitwisseling te faciliteren en gezamenlijk zorg te dragen voor een professionele en transparante interactieve branche. Verder stimuleert Dutch Digital Agencies actief creatief- en innovatief vermogen van de digitale industrie.

  • http://www.dutchdigitalagencies.com/
Loading more content...