Bestuur

Het bestuur van de Federatie Dutch Creative Industries bestaat uit de directeuren of voorzitters van de aangesloten verenigingen. De onafhankelijke voorzitter wordt bijgestaan door een secretaris. De Federatie is een informele vereniging en staat niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het secretariaat wordt bij toerbeurt gehost door een van de leden. Sinds 1 oktober 2013 is de BNA gastheer.

Voorzitters:

  • Rob Huisman (directeur BNO)
  • Hedy d'Ancona ( tot 1 oktober 2012)
  • Harry Starren (1 oktober 2012)

Bestuursleden

  • Frank van Oirschot (DGA)
  • Frans Blanchard (VEA)

Secretariaat

  • BNO
  • BNA

 

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord