Gepubliceerd: Crossover Works #1, innoveren met de creatieve industrie

“Echt innoveren betekent samen in het diepe duiken.”

De samenwerking van verschillende partners uit de praktijk heeft geresulteerd in een mooi boekje met interessante voorbeelden van kruisbestuivingen met de creatieve industrie. 

Wat heeft lichtgevend asfalt te maken met een kledingcollectie van puur polyester of een assimilatielamp in twee delen? Het zijn mooie voorbeelden van buiten de gebaande paden denken om de wereld vooruit te helpen: cross-overs die passen in de ambitie van de creatieve industrie om samen met de andere topsectoren nieuwe oplossingen te vinden voor maatschappelijke en economische uitdagingen.

Echt innoveren betekent samen in het diepe duiken. In dit boekje komen co-creators die het voortouw hebben genomen aan het woord. Om anderen te inspireren, te overtuigen en uit te dagen de sprong ook te wagen.

Crossover works!

Crossover Works #1 is een initiatief van de Federatie Dutch Creative industries, Syntens, PICNIC, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie & CLICKNL

 

Loading more content...