Creativity in Business #7

De toekomst van creatief ondernemen

Creativity in Business gaat dieper in op de zakelijke kant van creatief ondernemerschap. Cases worden besproken, nieuwe verbanden gelegd en bezoekers en sprekers gaan met elkaar in discussie over de altijd zeer veranderlijke praktijk.

Dit keer is Laurens van Wieringen te gast, een productontwerper aan het begin van zijn carrière. Op zoek naar professionalisering ontmoeten hij zijn coach Ernst. Wat kunnen zij van elkaar leren? En Bert Tjhie (Tekton Architekten) werkt steeds meer in China. Noodzakelijk om te overleven of liggen daar vooral kansen?

  • do 21 apr 2011
    19:00 — 21:00

Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 181 K, 1019 HC Amsterdam

Aanmelden via  Pakhuis de Zwijger

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord