VEA

De VEA verenigt de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland. Als motor van de branche ontwikkelt de VEA -vanuit de visie dat goede reclame mensen helpt bij het maken van keuzes- activiteiten die bijdragen aan een zo hoog mogelijke professionele standaard in de reclamewereld. Daarom ook vertegenwoordigen wij de Effie en de Cannes Lions in Nederland: de Oscars voor effectiviteit en creativiteit in het reclamevak. Daarnaast en daarmee motiveert de VEA talent te kiezen voor het reclamevak. Maar de VEA doet nog meer. Bijvoorbeeld het behartigen van de belangen van onze leden bij de overheid, opdrachtgevers, media en toeleveranciers. Daarbij werkt de VEA samen met andere organisaties, onder andere binnen het Centrum voor Merk en Communicatie (CMC) en de European Association of Communication Agencies (EACA).

Loading more content...