Meldpunt VAR-DBA

Bij de invoering van de Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie, de opvolger van de VAR) kunnen zich onverwachte en ongewenste bijeffecten voordoen. Het blijkt dat er sinds de invoering van de wet opdrachtgevers opdrachten niet meer gunnen aan zzp’ers. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Voor een deel kan dit worden voorkomen door het wegnemen van onduidelijkheden.

Als u, op welke manier dan ook, problemen ondervindt door de invoering van deze wet dan verzoeken wij u ons dat via onderstaand formulier zo duidelijk mogelijk te laten weten. De Federatie Dutch Creative Industries zal deze problemen zo goed mogelijk inventariseren en vervolgens onder de aandacht brengen van de overheid.

Check ook: https://belastingdienst-in-beeld.nl/themas/zzpderegulering-beoordeling-arbeidsrelaties-dba/factsheet-zzpderegulering-beoordeling-arbeidsrelatie-dba/

Share and Enjoy !

Twitter
Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord
 

%d bloggers liken dit: