Innoveer de crisis uit met de creatieve en culturele sector

Op 18 mei aanstaande vergadert u over de tweede en derde incidentele suppletoire begroting inzake ‘Noodpakket banen en economie’. Ter voorbereiding op dit debat vragen we niet alleen graag uw aandacht voor ondernemers in de culturele en creatieve sector en de uitdagingen waar zij vanwege de corona crisis voor staan, maar ook waar ze kunnen bijdragen aan het oplossen ervan.

Dat is de strekking van de brief die vandaag 11 mei namens de Taskforce culturele en creatieve sector werd verstuurd naar de woordvoerders economische zaken van alle fracties in de Tweede Kamer ter voorbereiding op het debat op 18 mei.

Zie voor de volledige tekst hierna.

thumbnail of Brief-Taskforce-Culturele-en-Creatieve-Sector-11-mei-tbv-Kamerdebat-EZK-18-mei-2020-2

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord