Peter Smidt (Popcoalitie)

Peter Smidt is manager van Buma Cultuur en creatief directeur van het popfestival Eurosonic Noorderslag. Buma Cultuur ondersteunt en promoot het Nederlands muziekauteursrecht in zowel Nederland als in de belangrijkste exportmarkten voor de Nederlandse muziek. Het doel is het aandeel op de Nederlandse markt en buitenlandse markten te vergroten. Smidt begon zijn carrière bij De Oosterpoort / Stadsschouwburg Groningen als promotor en muziekprogrammeur. In 1986 zette Smidt, zelf popmusicus, het festival opdat later zou uitgroeien tot Noorderslag.

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord