Nieuw: service design-vouchers!

Een service design-voucher is een ‘waardebon’ waarmee een mkb-ondernemer uit de maakindustrie een kennisvraag kan laten beantwoorden door een kennisinstelling of een adviesbureau.

Een mkb-ondernemer formuleert een kennisvraag over een nieuw dienstengebaseerd businessmodel waarbij de kennisinstelling of het adviesbureau gebruik maakt van service design-kennis of service design-methoden om op praktische wijze nieuwe businessmodellen te verkennen.

Met de service design-voucher kan de ondernemer 75% van de rekening van de kennisinstelling (of adviesbureau) voldoen. Hij moet daarvoor binnen 1 maand na ontvangst van de voucher een ondertekende opdracht of offerte van de kennisinstelling (of adviesbureau) overleggen.

De kennisinstelling (of adviesbureau) verzilvert de ontvangen voucher (binnen 5 maanden nadat deze aan de mkb-ondernemer is verstrekt) bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De regeling staat 2 weken open voor het indienen van aanvragen: van 1 maart tot en met 15 maart 2017. Het subsidieplafond bedraagt € 240.000 en door loting zal worden bepaald welke mkb-ondernemers vouchers ontvangen, uitgaande van de maximum waarde per voucher.

De maximale waarde van een voucher is € 3.000.

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord