Dialoog Creatieve Industrie en Beleidsmakers

Vorig jaar is de Creatieve Industrie tijdens de Dutch Design Week succesvol in gesprek geraakt met beleidsmakers. Aan de hand van nieuwe inzichten, ontwikkelingen en agenda’s wordt dit gesprek voortgezet op maandag 24 oktober, ook weer in Eindhoven. Een continue dialoog over de bijdrage van de creatieve industrie aan een gezond en welvarend Nederland is het doel.

Programma Maandag 24 oktober

14:00u Ontvangst Klokgebouw, Hal 3
14:30u VIP Rondleiding (ca. 1 uur)
15:30u Plenair programma olv Harry Starren, voorzitter Federatie Dutch Creative Industries

/ Welkom door Martijn Paulen, directeur Dutch Design Week

/ Toelichting EU-beleid door Yolanda Smits, director of international business development KEA

/ Reflectie Kamerleden en voorzitters Brancheorganisaties

/ Staf Depla, Wethouder van Werk, Economie en Beroepsonderwijs

16:30u Presentatie Eerste Conjunctuurpeiling Creatieve Industrie

16:45u Borrel

/ Presentatie Nederlandse Finalist Creative Business Cup

/ Persconferentie

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord