H2020 SME Innovation Associate

Een nieuw programma binnen Horizon 2020, het Europese R&D programma, biedt 20 MKB bedrijven de mogelijkheid om een onderzoeker een idee of een vinding te helpen realiseren.

  • https://ec.europa.eu/easme/en/h2020-sme-innovation-associate?utm_campaign=363537_CDD%20newsletter%2026%20April%202016&utm_medium=email&utm_source=dotmailer&dm_i=2VFU,7SI9,1J713Z,P3WD,1
Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord