Lunchlezing financiering in Europees perspectief

Op 26 april 2016 organiseert het ministerie van Economische Zaken samen met het ministerie  van Onderwijs Cultuur en Wetenschap een lunchlezing over Financieringsuitdagingen binnen  de creatieve industrie. Van kunsten tot de reclamebranche en van design tot gaming, binnen de creatieve industrie  komen ondernemers met groei-ambitie al snel in aanraking met de mogelijkheden en  onmogelijkheden van financieringsvormen. Dit onderwerp staat ook op Europees niveau op  de agenda en heeft geleid tot het rapport Access to Finance dat afgelopen februari is  gepubliceerd. Tijdens de lunchlezing zal David Lauwen, expert op het gebied van  financieringsvraagstukken binnen de creatieve industrie, een korte samenvatting geven van de  bevindingen in het rapport. Aansluiten zal in open dialoog met stakeholders door Topteamlid  Jann de Waal en Bram De Jaeger, projectmanager bij ABN AMRO worden besproken of deze  conclusies ook door Nederlandse ondernemers gedeeld worden. Overheden, bedrijven en  kennisinstellingen wisselen vervolgens ideeën uit over hoe in nauwe samenwerking een  bijdrage kan worden geleverd om de financieringsbottlenecks te verkleinen.

Datum: 26 april 2016  Tijd: 12.00 - 14.00 uur (inloop vanaf 11.30)
Locatie: Nieuwscafé, Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, Rijnstraat 50, 2515  XP Den Haag
Doelgroep: Ondernemers uit de creatieve industrie, kredietbeoordelaars met een focus op de  creatieve industrie, beleidsambtenaren en adviseurs, financieel adviseurs met focus op de creatieve industrie en overige betrokkenen bij de ontwikkeling van de creatieve industrie,
Kosten: Gratis Aanmelden: tot en met 16 april 2016 door een mail te sturen aan: P.M.B. Roos Er is slechts plek voor 30 mensen, dus wees er snel bij.

Loading more content...