Nlgroeit helpt ondernemers bij groei

Op 13 januari 2016 werd nlgroeit gelanceerd: een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Doelstelling van dit initiatief is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten.

Dit online platform:

  • maakt ondernemers bewust van groeikansen;
  • moedigt ondernemers aan om gebruik te maken van o.a. mentoring, coaching en opleiding;
  • helpt ondernemers bij de groeirealisatie, door hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een mentor, opleiding of andere dienst die kan bijdragen aan groei.

Het platform www.nlgroeit.nl laat inspirerende voorbeelden van groeiondernemers zien. Daarnaast worden er relevante informatie en tools die betrekking hebben op groei en vaardigheden aangeboden. Om groeiondernemers te inspireren, worden er de komende jaren events voor groeiondernemers ondersteund én georganiseerd, zowel offline als online.

Loading more content...