Bestuurswissel DDA

Federatielid Dutch Digital Agencies (DDA) heeft een nieuw bestuur. Adjan Kodde van Mirabeau is verkozen tot nieuwe voorzitter. Alex Otten (Estate) is toegetreden tot het bestuur om de plek van Adjan op te vullen. Dit maakt de branchevereniging van de meest toonaangevende digitale bureaus na hun ledenvergadering bekend.

Kodde maakt sinds 2012 al onderdeel uit van het bestuur en neemt het stokje over van Paul Manuel (TamTam), die sinds 2010 voorzitter was. Onder zijn voorzitterschap is de branchevereniging verder uitgegroeid en zichtbaar geworden. Na een termijn van maximaal 5 jaar is het gebruikelijk binnen DDA te wisselen en het stokje over te geven.

Dutch Digital Agencies (DDA) staat sinds 2002 voor de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland en werkt als branchevereniging en kennisplatform in deze groeiende branche. DDA stimuleert actief het creatieve en innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de aangesloten bureau

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord