Jeroen van Dijk nieuwe voorzitter bni

Per 1 september zal Jeroen van Dijk het voorzitterschap van de bni overnemen van Peter Dautzenberg. Jeroen van Dijk is interieurarchitect en eigenaar van het interieurarchitectenburo Jeroen van Dijk, gevestigd in het Elst (Gld). Jeroen is sinds 2012 bestuurslid van de bni.

Per september 2015 is het bestuur van de bni  dan als volgt samengesteld: Jeroen van Dijk (voorzitter), Linda Zadelaar (vicevoorzitter), Ernst Schmidt (penningmeester), Frans Pijpers, Feikje Lasut, Evelien Koekkoek en Linda Kunst.

  • www.bni.nl
Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord