Dutch Urban Lab

Op 22 mei jl presenteerde de Nederlandse Ambassade op de internationale vakbeurs Metropolitan Solutions haar concept 'Dutch Urban Lab'. Door middel van dit 'Embassy Lab' werden potentiële gebruikers door middel van twee discussies en aan de hand van een aantal voorbeelden uitgedaagd om samen met de Nederlandse vertegenwoordigers uit de politiek, bestuur, wetenschap met ontwerpers, stedenbouwkundigen en architecten oplossingen voor de toekomstige uitdagingen te ontwikkelen.

 

 

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord