VEA

De VEA, in 1917 gesticht als Vereniging voor Erkende Advertentiebureaus, is de vereniging van de toonaangevende communicatie-adviesbureaus in Nederland. Bureaus die gezamenlijk de overtuiging delen dat creativiteit de motor van de voortuitgang is. Hun dienstverlening moet voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit, effectiviteit en continuïteit. De VEA behartigt de belangen van deze bureaus en zet zich in voor de professionele ontwikkeling en promotie van het communicatievak, onder meer door ieder jaar 24Festival en de EffieAwards te organiseren.

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord