Peter van den Doel (DuPho.)

Peter van den Doel is sinds 1 maart 2015 directeur van DuPho. Van den Doel werkte eerder bij verschillende fotopersbureaus. Hij begon in 1982 bij ABC Press, werkte van 2003 tot 2006 bij Hollandse Hoogte en was vanaf juni 2006 directeur van Spaarnestad Photo, met 12 miljoen foto’s het grootse fotoarchief van Nederland. Onder zijn leiding is dit archief in 2010 veiliggesteld bij het Nationaal Archief in Den Haag. Daarnaast heeft hij zitting in diverse besturen.

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord