Missie Minister Ploumen naar Cape Town World Design Capital

Op zoek naar kansen in Zuidelijk Afrika? Deze zomer (7-8 juli) reist een economische missie onder leiding van minister voor Buitenlandse Handel Lilianne Ploumen naar Zuid-Afrika. Het Nederlands Consulaat-Generaal in Kaapstad organiseert tijdens de handelsmissie Department of Design, een unieke springplank voor bedrijven en organisaties die in Zuid(elijk)-Afrika actief willen zijn. Department of Design is het platform voor de Nederlandse ‘best practices’ van creatieve innovatie en koppelt deze aan relevante Zuid-Afrikaanse vraag. Toon de bijzondere kwaliteiten van uw product, vertel over de innovatieve waarde van uw project en presenteer uw nieuwste ideeën aan een zorgvuldig geselecteerd publiek. Het Nederlands Consulaat-Generaal zorgt samen met lokale partnerorganisaties in bedrijfsleven, overheid en onderwijs voor de juiste matches met Zuid-Afrikaanse partijen.

Department of Design vindt plaats in Kaapstad tijdens Cape Town World Design Capital 2014, een evenement met impact voor heel Zuidelijk Afrika.

Vanwege de aankondiging van de handelsmissie is de deadline voor aanmelding voor Department of Design verlengd. Aanmelden kan tot en met 9 mei. Geïnteresseerden krijgen uiterlijk op 23 mei uitsluitsel over deelname.

Voor een overzicht van meest gestelde vragen en het online aanmeldingsformulier, ga naar www.departmentofdesign.nl.

Meer informatie over de handelsmissie vindt u op http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/economische-missie-zuid-afrika-met-minister-lilianne-ploumen

Loading more content...