What Grants Can Do #2

Welke subsidie- en financieringsmogelijkheden zijn er vanaf 1 januari 2013? Op 29 januari 2013 organiseert het Stimuleringsfonds een informatie- en inspiratiebijeenkomst voor de ontwerpsector.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie gaat op 1 januari 2013 van start. Het opereert binnen de context van het cultuurbeleid en richt zich op alle ontwerpende disciplines en op nieuwe media (architectuur, stedenbouw, landschap; productvormgeving, grafische vormgeving, mode; e-cultuur en gaming). Het Stimuleringsfonds verstrekt projectsubsidies om binnen deze disciplines de inhoudelijke kwaliteit te versterken, innovatie en crosssectoraal werken te bevorderen en ondernemerschap te professionaliseren. Een belangrijk thema is het verbeteren van de keten tussen ontwerpers/makers en opdrachtgevers/producenten, naast internationale marktverruiming.

De informatie- en inspiratiebijeenkomst What Grants Can Do zal op 29 januari plaats vinden in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.
Aanmelden via: www.dezwijger.nl

Loading more content...