Creativity can change the world!

Gezamenlijk toveren BVA en VEA op donderdag 15 november 2012  de Amsterdam Convention Factory voor één dag om tot het kloppend hart van de Nederlandse reclamebranche. Die dag vindt De 24 uur van de Reclame plaats met als hoogtepunten het AdCongres, de uitreiking van de EffieAwards en vertoning van het bekroonde werk uit Cannes.

De 24 uur van de Reclame is een unieke gelegenheid voor professionals uit de communicatiebranche om inspirerende contacten op te doen én om te tonen wat voor moois communicatie kan opleveren. Voor studenten en aanstormend talent is deze dag de uitgelezen kans om te zien hoe leuk het is om te werken in het reclamevak.

President Bill Clinton

De 24 uur van de Reclame wordt dit jaar geopend door niemand minder dan president Bill Clinton.

In juni van dit jaar sprak president Bill Clinton in Cannes de verzamelde creatieve industrie toe met zijn speech ”How advertising can help build a better world”. Een onderwerp dat naadloos aansluit op het gedachtegoed van BVA en VEA. We pakken daarom met ‘De 24 uur van de Reclame 2012’ de handschoen op.

De 3e editie van ‘De 24 uur van de Reclame’ gaat dan ook niet zomaar over reclame. Maar over hoe ‘Creativity can change the world’. Het thema dat als een rode draad door de dag loopt.

Over De 24 uur van de Reclame

BVA en VEA organiseren dit jaar de derde editie van dit reclamefestival. Voorgaande edities vonden plaats op en rond het Rembrandtplein in Amsterdam. Beide edities zijn bezocht door ca. 2000 enthousiaste bezoekers. Naast de uitreiking van de EffieAwards, de Oscar onder de communicatieprijzen, en het AdCongres vonden diverse andere evenementen plaats, zoals het Groot Reclame Talent Ontbijt, creatieve seminars en workshops, Cannes Lions Amsterdam en een compleet Talentprogramma voor studenten. Uiteraard werd de dag afgesloten met een bruisende Afterparty.
Doelgroepen waren reclamemakers, adverteerders en talenten studerend aan HBO’s en universiteiten.

Meer informatie: 24 uur reclame

Loading more content...