Informatiebijeenkomsten Topsector Creatieve Industrie

Op 10 april organiseert iMMovator (ism FDCI, TNO, NWO, EL&I en het topteam Creatieve Industrie) een informatiebijeenkomst primair voor de domeinen Media & ICT, Gaming, Erfgoed en CI Next.

Bepaal zelf wat het innovatiecontract Creatieve Industrie voor u kan gaan betekenen en andersom. Op zoek naar onderzoek(ers)? Op zoek naar kennis?  Naar opschaling van uw innovaties? Naar partners? 10 april zet u op het juiste spoor.

Bijeenkomst:    Topsector Creatieve industrie: van beleid naar praktijk
Datum:               dinsdag 10 april, 15.00-18.00 (inloop vanaf 14.30)
Locatie:              Studio 21, Media Park, Hilversum LET OP: LOCATIE GEWIJZIGD!
Praat mee:        #openclick

Meer info over het programma hier

Gelijk aan de slag?

Na de bijeenkomst van 10 april worden er matchmakingbijeenkomsten georganiseerd waarin onderzoekers hun projectvoorstellen kunnen pitchen, bedrijven hun onderzoeksvragen kwijt kunnen, partnerships gebouwd worden en consortia voorbereid.

·         13 april, 13.00 uur - 18.00 matchmakingbijeenkomst Business Innovation Creatieve Industrie (CI Next) in Regardz, Stationplein Amsterdam

·         20 april, 14.00-18.00, matchmakingbijeenkomst Serious Gaming (Gather) tijdens Festival of Games

·         24 april, 15.00-18.00, matchmakingbijeenkomst Media & ICT. U kunt zich nu al vooraanmelden voor de matchmakingbijeenkomst op 24 april!

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord