Game in the City 2011 – Connecting the Dots

Mogelijkheden in kaart brengen en verbindingen leggen. Essentiële stappen om kansen te creëren en zo tot mooie, innovatieve of gedurfde projecten te komen. Tijdens de vierde editie van Game in the City staat ‘Connecting the Dots’ centraal.

Liggen jouw kansen tegenwoordig voor het oprapen? Techniek, middelen en mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, de vraag is alleen: herken je een kans en -net zo belangrijk- heb je het lef om zo’n kans ook daadwerkelijk te grijpen?

Tijdens Game in the City op 24 en 25 november 2011 verbinden we mensen, producten en ideeën met elkaar. Mogelijkheden ontstaan, die je van tevoren misschien niet had kunnen bedenken. Durf jij de punten te verbinden en krachten te bundelen? Kom dan naar Game in the City!

Meer informatie klik hier

Loading more content...