Hedy D’Ancona nieuwe bestuursvoorzitter Federatie Dutch Creative Industries

Met ingang van 25 augustus jl. heeft de Federatie Dutch Creative Industries (FDCI) het bestuur weten aan te vullen met twee nieuwe leden. De FDCI verwelkomt Hedy D’Ancona (oud-politica, feministe en sociologe) als haar nieuwe voorzitter.

Het dagelijks bestuur bestaat verder uit de volgende Federatie leden:
Rob Huisman (BNO), Jann de Waal (PBIN) en Fred Schoorl (BNA).

Loading more content...

Aan het einde van bijna elke week krijgen de leden en relaties van de Federatie Creatieve Industrie een actueel overzicht toegestuurd van zo’n beetje alles wat de creatieve industrie regardeert. Dat kan betrekking hebben op het Nederlandse overheidsbeleid, het beleid van de Europese Commissie, subsidiemaatregelen, wetgeving, publicaties et cetera. En voor het goede begrip: het betreft een knipselkrant met hier en daar een toelichting en geen aangeklede nieuwsbrief. Wilt u ook gebruik van deze dienst? Abonneren kan via onderstaand formulier:

 
Akkoord
Niet akkoord